Contact opnemen of zowiets?
Vul onderstaand formulier in of vind jouw weg op mijn socials.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Hoe gaat
zowiets?

— Stap voor stap

Stap voor stap

Je bent van harte welkom en ik zal je vragen naar jouw verhaal. Samen zoeken we naar de kernwaarden van jouw onderneming, zodat jouw merk op de juiste manier ‘in the picture’ komt.
Door middel van brainstormen, positioneren en visualiseren proberen we als resultaat een scherpe strategie met krachtige visuele identiteit te ontwikkelen. Uitgewerkt in de gevraagde merkuitingen, klaar voor gebruik.

Elk project is anders. Toch hanteer ik bij elke samenwerking hetzelfde stappenmodel; kennismaking – verdieping – conceptvisualisaties – ontwerpen – realisatie. Een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen.

“I begin with an idea and then it becomes something else.”

Stap 1 – Kennismaking

Ik zoek eerst een klik en wederzijdse interesse. Je kunt me vertrouwen met jouw verhaal. Een lekkere kop koffie of thee. Goede vragen – is zowiets mogelijk? – en eerlijke antwoorden.
Een offerte op maat volgt als we beiden akkoord gaan met een samenwerking en hebben afgestemd wat de wensen zijn.

Stap 2 – Verdieping

Hier begint onze reis samen – ik wil ook zowiets. Van goed gesprek tot brainstorm. We proberen grip te krijgen op de ambitie, het imago en de kernwaarden. Daarom begint onze merkreis met een goede inhoudelijke sessie.

Stap 3 – Conceptvisualisatie

Ik maak een stap van de inhoudelijke merkidentiteit naar de visuele merkidentiteit, door deze om te zetten naar een krachtige beeld- & vormentaal in enkele concepten. Zowiets kan echt helpen.

Stap 4 – Ontwerpen

Ik ga het gekozen concept finetunen en tot in detail nauwkeurig uitwerken, zowiets luistert nauw. Na goedkeuring volgt in deze fase ook de facturatie.

Stap 5 – Realisatie

Ik lever alle merkuitingen klaar voor gebruik op. Ik begeleid zo nodig verder naar drukkerij, developer, animator e.d. Daar hoeft het traject niet te stoppen. Met alle liefde onderhoud ik het gehele merktraject en kan ik samen met jou blijven bouwen aan het merkZowiets vergeet je niet.
Stilleven van laptop papier en koffie